Nu erbjuder vi paraplyer gjorda av 100% återanvänd plast

Miljö och paraplyer

We are a creative design agency located in the city of San Francisco, California.

Vår filosofi, i teori och praktiskt

Vi har 3 primära fokusområden inom miljövänlighet och hållbarhet

1

Produktens livscyclus

Varje år produceras över 1 miljard paraplyer i världen. Det är mycket. En stor orsak til det talet är att många av paraplyerna är så dåliga (ömtåliga) att dom går sönder efter en väldigt kort tids användande.

Vi säljer uteslutande slitstarka kvalitetsparaplyer som håller länge. Vi har valt att skärpa in vårt produktsortiment till bara 4 olika modeller. Dom modellerna är utvalda för att dom lever upp till vår höga standard. På Trä- och Metal&plast-modellerna kan vi erbjuda stormsäkrad konstruktion som ett tillägg. Golfparaplyerna kommer med detta som standard.

2

Miljövänliga material

Från och med 2019 så erbjuder vi paraplyer som är gjorde av återanvänd plast. Plasten är insamlad efter användning och genom att återanvändas, hamnar den inte i landfill eller i havet. Ju fler vi är som beställer dessa paraplyer, av rPET-polyester, ju större förhandlingsmuskler får vi mot våra leverantörer och producenter. Målet är ju så klart att detta skal vara standard, alltid, i stället för ett tillköp.

Hvad kostar dom miljövänliga paraplyerna?

Kort svar: Det beror på beställningens storlek. Vi kan producera dessa paraplyer av återanvänd plast för beställningar på över 2000 paraplyer, men tag kontakt för att diskutera med oss så ser vi vad vi kan göra!

3

Sharing economy

City Umbrella
Sen 2014 har vi haft City Umbrellas i mer än 20 städer och 5 länder. Iom detta bli paraplyerna något vi delar i stället för att äga.
‍‍
Dripdrop
Under 2018 så lanserade vi Dripdrop - en revolutionerande intelligent paraplylösning. Dripdrop erbjuds till städer, hotell och större kontor.